Gel nagels

Gelnagels is een ideaal systeem om uw nagels te verlengen of te verstevigen. De nagels zijn flexibel, transparant en zien er zeer natuurlijk uit.Gel is een stroopachtige substantie die met een penseel op de nagels aan gebracht word. Er zijn 3 lagen nodig, die uitharden onder het licht van een UV lamp.In verhouding tot acryl is gel zachter en flexibeler, maar absoluut even duurzaam in het dragen van de nagels.

Bij het zetten van deze nagels kunt u ervoor kiezen om met een witte gel een french manicure te laten plaatsen, u kunt ze naturel gaan dragen, met een mooie nail-art print of gewoon met 1 kleur lak. Kortom u kunt met u mooie nagels alle kanten op.

Acryl nagels

Acryl is een substantie van poeder en vloeistof die samensmelten tot een vloeibaar bolletje, waar men mee kan boetseren en wat na enige tijd vanzelf uithard. Acryl is er in diverse kleuren, wit, roze en andere kleuren.
Acrylnagels worden gevormd met bolletjes bestaande uit poeder en een vloeistof.
Dit is een precies werkje waarbij de juiste hoeveelheid op de juiste plaatsen, de sterkte en vorm zal bepalen.
De witte zogenaamde french-manicure rand zal met de hand gezet worden, dit geeft een natuurlijk effect omdat je de natuurlijke lijnen van de eigen nagel kunt aanpassen of juist accentueren!.

Hierna zullen de nagels mooi en strak in vorm worden gevijld, gepolijst of afgewerkt met een laagje gel.(dit geeft een mooie hoogglans) Het inmasseren van een nagelriemolie en een korte handlotion massage zullen het geheel afmaken.

Powergel nagels

Wat maakt PowerGel zo uniek?

PowerGel is:

  • te verwerken als acryl
  • uit te harden als gel
  • geschikt voor elk type nagel
  • met een gel- of acrylpenseel te modelleren
  • geschikt voor elke nagelvorm
  • ideaal om mee te pinchen
  • sterk en kleurvast
  • geurloos

Gel Lak

Gellak is een sterke, elastische gel die zeer dun aangebracht wordt op de natuurlijke nagels. Hiermee heeft u minder last van gebroken of gescheurde nagels en ze glanzen tevens prachtig. Ideaal voor vrouwen die geen kunstnagels (meer) willen dragen, maar toch graag mooie verzorgde nagels willen hebben.

Voordelen gellak:

– Blijft langer mooi dan traditionele lakken
– Bladdert niet af
– Behoud van kleur en glans
– Versteviging van de natuurlijke nagel
– Geen beschadigingen
– Meteen na het aanbrengen droog

De gellak kan naturel (doorzichtig) worden aangebracht of in een kleur over de gehele nagel.

Wat houd deze behandeling in:

Vooraf worden uw nagelriemen verzorgd, de nagels stof, vuil en vetvrij gemaakt en indien nodig in vorm gevijld. We beginnen met een laagje basis gellak, deze wordt onder de UV lamp uitgehard. Daarna brengen we de gellak in de door u gekozen kleur aan in 2 dunne laagjes die ook weer afzonderlijk worden uitgehard onder de UV lamp. We sluiten af met een top gellak voor een mooie glans en extra versteviging.

Ondanks dat er een aantal laagjes over elkaar worden aangebracht, heeft dit niet een dikke nagel als resultaat. De gellak blijft gemiddeld 2-4 weken zitten wat per persoon afhankelijk is omdat de gellak meegroeit met de natuurlijke nagels. De behandeling duurt ongeveer 45-60 minuten.