Manicure betekent handverzorging. In de praktijk hoort daar natuurlijk ook de nagelverzorging bij.
Handen zijn een van de meest gebruikte lichaamsdelen. Ze worden veel blootgesteld aan kou, water, schoonmaakmiddelen etc. Hierdoor hebben uw handen en nagels extra aandacht nodig.
Vrouwen, maar ook mannen, dragen steeds meer zorg voor hun handen en nagels. Uw handen zijn uw visitekaartje. Steeds meer mensen bezoeken daarvoor een nagelsalon. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten manicurebehandelingen die bestaan uit hand- en nagelverzorging.

De manicurebehandeling is zeer geschikt voor mensen met natuurlijke nagels. Bij sommige mensen zien de nagels er goed uit en ze willen dit dan ook graag zo houden. Ook zijn er mensen die hun nagels niet zo perfect hebben zoals ze graag zouden willen. Dat kan erfelijk bepaald zijn, door zwangerschap, nagelziektes, weersomstandigheden en door het werk dt ze doen. Een manicure behandeling is daarom uitgevoerd met de juiste producten die leiden tot een gezonde, sterke nagel en een goede verzorgde huid van de handen.

Door een regelmatige mancicurebehandeling zal de huid van uw handen en de kwaliteit van uw nagels zeer zeker vooruit gaan.
Voor het beste resultaat zou een manicure behandeling een keer in de 4 tot 6 weken gedaan moeten worden