Bij een pedicure worden uw voeten verzorgd. De pedicure verzorgt niet alleen uw nagels, maar adviseert u tevens over behandelen van allerlei voetklachten zoals overtollig eelt, likdoorns, voetschimmel, schimmelnagels (kalknagels), ingroeiende nagels, kloven enz. De pecicure heeft een advies of een behandeling voor u waarmee bovenstaande klachten verholpen kunnen worden.

Een medische pedicure past verschillende specialistische behandelingen toe, bijvoorbeeld bij diabetes-en reumapatiënten, bij ouderen en bij verwaarloosde voeten. Daarnaast voert zij specialistische behandelingen uit, zoals het aanbrengen van nagelbeugels en nagelprotheses, het maken van ortheses en het toepassen van antidruk technieken en nagelreparaties. Zij is dus een allround pedicure, die contacten onderhoud met huisartsen en andere verwijzers. Bij diabetes en reumapatiënten spelen zowel de medisch pedicure als de gespecialiseerde pedicure en de podoloog een belangrijke rol in de preventie van (complicaties bij) voetklachten. Het controleren, observeren en signaleren van mogelijke voetproblemen is bij deze kwetsbare risico groep extra belangrijk. Steeds meer ziektekostenverzekeringen vergoeden de pedicure behandelingen bij diabetes-en reuma patiënten, mits uitgevoerd door de gespecialiseerde en/of medisch pedicure. Het werken met moderne apparatuur en hygiene staat bij ons hoog in het vaandel, evenals kwaliteit, professionaliteit en vakmanschap. Er wordt (zoveel mogelijk) gewerkt volgens de HAM code: regels ten aanzien van hygiene, arbeidsomstandigheden en milieu. Bij de pedicrebehandelingen wordt gebruik gemaakt van de zogenaamde “nattechniek”: tijdens het fraisen en polijsten sprayt de machine water, voor betere hygiene en comfort voor zowel client als pedicure (minder last van stof en warm worden van de motor).

5 Responses

 1. Eveline

  Hoi,
  Mijn dochter en ik zouden graag samen een behandeling willen…
  Mijn dochter eil nieuwe acrylnagels en ik een uitgebreide pedicure.
  We kunnen op donderdag ochtend en zaterdagochtend…
  Zijn er mogelijkheden?

  Alvast bedankt!!

  Groetjes Eveline en indy

 2. Thessa

  Goede morgen ik zou graag een pedicure afspraak ik willen plannen. Kan dit al bij u?

 3. sink drain pipe size

  Indihome Jakarta Timur sekarang ada dengan pelayanan pasang jaringan Indihome lewat cara
  online, anda tidak butuh tiba ke kantor indihome buat lakukan pendaftaran penempatan indihome.

  Ini sebagai wujud service digital paling depan dari Indihome Jakarta Timur buat
  meringankan warga Jakarta Timur yang mau nikmati jaringan internet cepat indihome.
  Dengan memanfaatkan Technologi Fiber Optik, kami menjajakan beberapa pelayanan paket internet
  seperti Singgel Play, Dual Play juga Triple Play. Diluar itu kami menjajakan sejumlah Add On Teratas buat anda cicipi sama keluarga.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.